Hoe foundation uit kleding krijgen?

Foundation uit kleding krijgen is iets dat niet altijd even makkelijk gaat. Juist daarom zijn wij er om jou te helpen. Make up op doen is namelijk een leuke bezigheid.

Door jezelf op te maken kan je er nog beter uitzien dan dat je al deed. Echter zal je hier wel de juiste spullen voor moeten hebben en zal je de juiste technieken moeten beheersen.

Heb je dit eenmaal onder de knie, dan is het tijd om jezelf op te maken. Hoe leuk is het als jij een feestje hebt en je er perfect uitziet doordat jij je mooi hebt opgemaakt.

Er zijn ontzettend veel soorten make up en eigenlijk is er voor iedereen wel een make-up soort te vinden die goed bij diegene past. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat foundation ontzettend veel gebruikt wordt.

Ben jij op zoek naar make up? Dan is het aan te raden om voor kwaliteit te kiezen. Niet alleen omdat dit er mooi uitziet, maar ook omdat dit meestal beter is voor je huid.

Vooral dit laatste is erg belangrijk. Wanneer je make up van slechte kwaliteit gebruikt, dan is de kans groot dat je een onrustige huid krijgt.

Op momenten dat je dan geen make up gebruikt zie je er dus minder goed uit en dit wil je natuurlijk voorkomen. Tevens is het gebruiken van hoge kwaliteit make up vaak ook beter voor je gezondheid.

Ook wanneer jij jezelf erg goed opmaakt kan het zo zijn dat je foundation morst en jij jezelf afvraagt hoe je foundation uit kleding kunt krijgen. Gelukkig gaan wij jou hier vandaag bij helpen.

Want zeg nou eerlijk, hoe vervelend is het als jij een belangrijke gelegenheid hebt en jij laat foundation knoeien over jouw favoriete jurkje. Wil jij er snel voor zorgen dat je foundation uit kleding kunt krijgen? Lees dan verder. Wij helpen jou hier graag bij!

Hoe krijg je foundation uit kleding?

Laten we beginnen met de dingen die je niet moet doen op het moment dat er foundation in je kleding zit. Zo zal je bijvoorbeeld niet moeten wachten met het verwijderen van de foundation uit de kleding, wanneer je dit doet is het alleen maar lastiger om het eruit te krijgen.

Wat ook een veelgemaakte fout is, is het gebruiken van make-up remover. Make-up remover bevat namelijk olie, olie maakt de vlek alleen maar erger en dit wil je natuurlijk ook niet.

Wat de vlek ook erger maakt is veelvuldig wrijven, dit is een logische reactie. Echter zal je dit absoluut niet moeten doen!

Foundation vlek uit kleding halen

Bovenstaand hebben we je al verteld over wat je niet moet doen op het moment dat je foundation in je kleding hebt. In deze alinea gaan we het echter hebben over wat je wel moet doen op het moment dat je een foundation vlek in je kleding hebt.

Laten we beginnen met de eerste tip. Op het moment dat je een vlek op wat voor manier dan ook uit je kleding wilt halen, dan is het aan te raden om dit eerst te testen op een stukje onopvallend textiel.

Het weghalen van de vlek kan je doen door water te mengen met witte azijn, dit doe je vervolgens op een watje. Met een watje dep je de vlek vervolgens weg.

Wil jij de kleding in de wasmachine doen, kijk dan eerst even of het gaat om een oliehoudende foundation is. Gaat het om foundation met olie, dan is het aan te raden om de vlek eerst te behandelen met afwasmiddel.

Vervolgens kan je het kledingstuk wel in de wasmachine doen. Gaat het om foundation zonder olie? Dan is het aan te raden om de kleding in te spuiten met scheerschuim

Foundation in kleding voorkomen

Foundation in je kleding hebben is dus erg vervelend. Echter heb je nu gelukkig kunnen lezen dat er manieren zijn om de foundation uit de kleding krijgen. Wil jij ervoor zorgen dat je überhaupt geen foundation in je kleding krijgt?

Dan is het aan te raden om even een oud shirt aan te doen op het moment dat je jezelf op gaat maken. Als je dan knoeit maakt het in ieder geval niet uit.

Meer leuke artikelen

Als het goed is weet je nu wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je vlekken uit je kleding krijgt. Ben jij een groot fan van make up en wil jij hier alles over weten?

Bekijk dan eens onze andere artikelen. Wij hebben namelijk een hoop leuke artikelen voor je. Neem eens een kijkje op onze website en kom erachter hoe wij jou nog meer kunnen helpen.

Heb jij vragen of leuke ideeën over artikelen? Neem dan contact met ons op! Wie weet schrijven wij hier wel over. Uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen erg graag.