Natuurlijke make up look

Natuurlijke make up look

Natuurlijk wil je er elke dag opnieuw goed uitzien en vind je het belangrijk zorg aan je huid te besteden. Je gebruikt make up, maar wil vooral niet overdrijven. Je wil voorkomen dat je met een zichtbare plamuurlaag rondloopt.

Dat kan, want je kunt ook prima make up gebruiken om een natuurlijke make up look te creëren. Het is iets wat steeds meer vrouwen aanspreekt.

Je hoeft niet te overdrijven met make up om er prima uit te zien

Je hoeft beslist niet te overdrijven om er toch prima uit te zien. Steeds meer vrouwen raken daarvan overtuigd.

We nemen hier een aantal simpele stappen met je door die zorgen dat je een natuurlijke make up look krijgt en die ook houdt gedurende de dag.

Gebruik bij voorkeur roze of groene concealer en foundation

Voor het realiseren van een natuurlijke make up look gebruik je bij voorkeur roze of groene concealer. Bekend is dat de roze variant als geen ander in staat is pigmentvlekken, pukkels, donkere kringen en oneffenheden weg te nemen of te camoufleren.

We raden je bij het aanbrengen van de concealer een smalle concealer kwast aan. Tip; door het standaard aanbrengen van concealer onder de ogen heb je altijd een uitgeslapen uitstraling.

Een klein beetje is dan al voldoende. Het geeft je die natuurlijke uitstraling die jij ook nastreeft.

Concealer in poedervorm bestaat uit natuurlijke mineralen

Steeds vormen concealer en foundation de basis van een natuurlijke make up look, een zeer frisse uitstraling en uiteraard een mooie en egale huid. Als je foundation in poedervorm gebruikt, krijg je nooit de zo gehate plamuurlaag.

De foundation in poedervorm bestaat namelijk uit mineralen en dat is een volledig natuurlijk product. Nog een tip, je bereikt door de foundation met roterende bewegingen aan te brengen het beste effect.

De bronzer is een tintje donkerder dan je huidskleur

Vrouwen die er graag verzorgd uit willen zien, maar toch de natuurlijke look willen behouden maken doorgaans ook graag gebruik van een bronzer en een blush.

Met deze producten krijg je meer vorm en kleur in je gezicht. De bronzer is altijd een tintje donkerder dan de kleur van je huid. Je brengt eerst de bronzer aan, en maakte het af met een blusher op de jukbeenderen, daar waar de bronzer zo ongeveer eindigde.

Zo creëer je meteen een frisse look en een gezonde blos op je wangen die zeer natuurlijk aandoet.

De aangebrachte producten gaan dan blenden en smelten samen

Ook het gebruik van een highlighter is een must als je een natuurlijke uitstraling wil realiseren. Met highlighter en het gebruiken van de juiste techniek ben je in staat de ogen optisch een lift te geven.

Breng het aan onder de wenkbrauwen en onder de ogen. Vervolgens ga je wat betreft je gezicht nog aan de slag met een finishing touch product, zoals die in ruime mate aanwezig zijn.

Pak een grote en zachte kwast en poeder heel je gezicht. Alle aangebrachte producten gaan dan blenden en smelten als het ware mooi samen. Je make up blijft zo heel de dag prima zitten en bovendien maak je de make up op deze manier waterproof. Ook matteer je je gezicht op deze wijze.

Onderschat de impact van de wenkbrauwen niet

Voor de wenkbrauwen zijn ook voldoende producten aan te schaffen. Onderschat de impact van de wenkbrauwen niet. Want juist de wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking en dus ook je uitstraling.

Met de speciale poeders die er zijn maak je de wenkbrauwen desgewenst strakker of juist voller. Poeder de bovenkant van de wenkbrauw en je ziet meteen een liftend effect.

De ogen en het gebruik van mascara

Dan nog over de oog make up. Een klein beetje oogschaduw kan de natuurlijke look prima bevestigen. Breng eerst een eyeliner aan. Omdat de huid daar wat vetter is, is het gebruik van een primer een regelrechte aanrader.

Door de primer blijft de make up ook beter zitten en je ziet niets van deze primer. Breng vervolgens wat oogschaduw aan met een speciale oogschaduwkwast.

Dan is het tijd voor mascara, een product dat je look helemaal afmaakt. Je kunt het alleen op de bovenste wimpers aanbrengen, je kunt er ook voor kiezen voor de onderste wimpers. Doe je dat, dan is het ook meteen verstandiger om met de onderste wimpers te beginnen.

Prachtig en zeer verzorgd gezicht met een natuurlijke uitstraling

Zo, kijk maar eens in de spiegel. Wat je ziet is een prachtig en verzorgd gezicht met make up, maar zonder dat het teveel van het goede is. Je hebt nu de zo gewenste mooie natuurlijke uitstraling en dat is precies wat je wil natuurlijk.

Het aanbrengen kan snel. Het is vooral een kwestie van doen. Het zal je met de dag gemakkelijker afgaan en dus ook steeds minder tijd gaan kosten.